(VIDEO) Iznenađenje za sve! U julu počinje snimanje nastavka "Južnog vetra" !

Autor:

Zabava

08.06.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak filma i nove epizode televizijske serije ''Južni vetar'' biće snimani u Knjaževcu, otkrili su za Knjaževacinfo protagonsiti ove kriminalističke priče, koje je ugostio predsednik Opštine Milan Đokić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Miloš Biković i Miodrag Radonjić

Uz lik Petra Maraša koji je sjajno doneo Miloša Biković, njegovog večitog saborca Baću, jednog od najvoljenijih junaka ''Južnog vetra'', tumači  Miodrag Radonjić. On se potpisuje i kao producent ovog velikog projekta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić i ekipa Južnog vetra

- Želja autorskog tima bila je da promenimo vizuelni identitet filma. Bila je to urbana, gradska priča, a sada je selimo van grada. Želja nam je bila da snimamo u knjaževačkom okrugu, zato što ovde imate predivne lokacije, koje će filmu dati dodatni kvalitet'', kazao je Radonjić.

Potera i otmica čine okosnicu priče nastavka ''Južnog vetra''. Toliko je Radonjić želeo da otkrije radoznalim gledaocima.

- U filmu ćemo imati jednu jaku triler liniju. Publika će, zajedno sa junacima, juriti ka kraju filma da vidi šta će da se desi. U pitanju je potera i otmica, to mogu da kažem.''

Ekipu filma i serije činiće dobro uigrani glumci, uz pojačanja i sa srpske i sa bugarske strane. Snimanje 22. jula počinje u Beogradu, a onda se filmski set seli u Knjaževac, gde će snimanje trajati tri nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading