VRNJAČKA BANJA SLAVI GAGU NIKOLIĆA

Autor:

Zabava

17.10.2017

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bista velikana srpskog glumišta Dragana Gage Nikolića biće svečano otkrivena 26. oktobra u podne u Vrnjačkoj Banji. Gaga je bio zaštitno lice i veliki prijatelj Specijalne bolnice Merkur, a menadžment je želeo da velikog glumca ovekoveči i da mu trajni simbol upravo u Vrnjačkoj Banji, koju je voleo i u njoj često boravio.

RepublikaFoto: Promo foto
Gaga Nikolić dobio spomenik u Vrnjačkoj Banji

Bista će biti postavljena u parku ispred južnog ulaza zgrade Termomineralnog kupatila, nadomak izvora Topla voda.

- Bila je čast i privilegija poznavati, sarađivati i družiti se sa velikim Draganom Nikolićem. Merkur nikada neće imati iskrenijeg i boljeg prijatelja i promotera. Od njega smo učili kako se u surovim vremenima može živeti dostojanstveno i sa lakoćom ostati veliki i svoj! - izjavio je direktor Merkura, Dejan Stanojević.

Profesor Dragoljub Dimitrijević, svojim vrhunskim vajarskim umećem učinio je da legendarni Gaga večno šeta vrnjačkim parkom.

Otkrivanju biste Dragana Nikolića prisustvovaće veliki broj njegovih kolega i prijatelja, kolektiv specijalne bolnice Merkur i predstavnici lokalne samouprave Vrnjačke Banje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading