KOMBANK DVORANA PROSLAVLJA DRUGI ROĐENDAN: OBELEŽAVANJE JUBILEJA UZ KONCERT FRANČESKA TRISTANA 28. APRILA NA YOU TUBE KANALU I PAROLU #OSTANI KOD KUĆE

Autor:

Zabava

28.04.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kombank Dvorana danas obeležava tačno dve godine od svečanog otvaranja 27. aprila 2018. godine, kada je objekat zaživeo u novom, modernizovanom ruhu nakon kompletne rekonstrukcije nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

RepublikaFoto: Promo foto

Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničnog  identiteta Beograda, ovogodišnji jubilej obeležiće u  duhu globalne solidarnosti,  kao i pojedinačne, ali i kolektivne svesti za  potrebom ostanka u kući u vreme planetarne pandemije.

Pod parolom #ostanikodkuće, sutra 28.04. u 20h će na You tube kanalu Kombak Dvorane biti prikazan koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle  deset meseci rekonstrukcije.

Podsetimo, kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2020. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima. Kombank Dvorana je i tokom ove godine obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena. Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

RepublikaFoto: Promo foto

Samo tokom 2019.  godine Kombank Dvoranu je prisustvujući najrazličitijim sadržajima od koncerata, predatava, kabarea, pa preko  stan up show-a i drugih kulturno- umetničkih i zabavnih sadržaja posetilo oko 225.000 posetilaca iz zemlje, ali i inostranstva.


Takođe, bioskop Kombank Dvorana je prve godine od osnivanja  zabeležio ukupnu posetu od čak 228. 795 ljudi, dok je do marta 2020. bioskop posetilo 64. 788 ljubitelja filmova.

U  znak zahvalnosti svojoj  publici Kombank Dvorana je pripremila i poseban poklon. Naime, sto najvernijih filmofila dobiće besplatan pristup filmovima na MOJOFF PLATFORMI na adresi mojoff.net . Naime,  već  mesec dana unazad,  na platformi MOJ OFF realizovan je prvi kućni online bioskop, koji se u domove širom Srbije i regiona uselio zahvaljući zajedničkoj inicijativi Kombank Dvorane, bioskopa Cine grand, Vilin grad i MCF MegaCom filma.

Od osnivanja prvog besplatnog filmskog online festivala 27. marta ove godine, koji je ujedno označio početak rada sajta mojoff.net, pa do danas , platformu je posetilo 4.8 miliona  ljudi, dok je zabeleženo preko 300.000 pregledanih filmova.
RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading