(FOTO) Poznata glumica Miljana Gavrilović se oglasila iz karantina i otkrila srećne vesti!

Autor: D.N.

Zabava

26.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus proteklih nedelja glavna je tema u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Situacija koja nas je zadesila svima teško pada, međutim, uprkost svemu tome ljudima se dešavaju i lepe stvari u životu. Tako se i glumica Miljana Gavrilović oglasila iz karantina i na svom profilu na Instagramu otkrila srećne vesti.

RepublikaFoto: instagram.com/miljana.gavrilovic
Miljana Gavrilović

Naime, lepa glumica koja se inače proslavila u seriji "Folk", obelodanila je da se nalazi u drugom stanju i upravo tim povodom htela je da pruži podršku svim trudnicama kao i novopečenim majkama.

- Dok čekamo četvrtog člana porodice u ovo doba korone ? htela bih da pokrenem haštag #trudnicaudobakorone kako bi što više budućih mama(naročito one koje će to postati prvi put) osetilo podršku da će sve proći u najboljem redu i da nema razloga za brigu... Razmenom iskustava, informacija i saveta pomozimo jedni drugima ( posebno se odnosi na novopečene mame) - napisala je Miljana u svojoj objavi.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading