DRAMA NA VRAČARU: Evi Ras ŠIKLJA KRV IZ USTA policija je prevozi u bolnicu!

Autor: alo

Zabava

22.04.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je proglašena vanredna situacija zbog epidemije, a sada već i pandemije koronavisa najugroženiji su naši najstariji građani, koji su sa jedne strane rizična grupa, a sa druge možda i najusamljeniji ljudi trenutno. Većina njih živi samo i ponekad im je jedini vid socijalizacije, odlazak u posetu ili odlazak do pijace i prodavnice, a sada nisu u mogućnosti ni za ovo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Eva Ras

Poznata glumica Eva Ras koja živi sama u svom stanu na Vračaru, otkrila je da je bila akter velike drame pre nekoliko dana.

- Pre nekoliko dana, tačnije 7. aprila pukao mi je zub u toku noći, ipak jedno malo parče se zadržalo u mesu, zbog čega su mi desni krvarile i stalno sam povređivala jezik, bila su mi puna usta krvi. Pozvala sam centar za pomoć, oni su mi rekli da oni ne mogu da mi pomognu jer imam više od 65 godina, onda sam pozvala policiju. Jedan mladi policajac je došao po mene i odvezao me u bolnicu. Tamo su rešili sve  i moja rana se smirila. Nakon toga su mi dali neki nalaz kao dozvolu da mogu da odem sama kući - ispričala je glumica.

Ipak, njena drama se nije tu završila.

- Dali su mi neki lek zbog kojeg sam dobila alergiju, osula sam se po celom telu, pa sam po receptu morala da kupim lek za to koji je koštao 7 hiljada dinara. Alergija je prestala kada sam popila samo jedan, ali sam nažalost za njega dala silne pare - ispričala je Eva.

Kaže da prati i naše i strane medije, čita i gleda televiziju i jedva čeka dan kada će se sve ponovo vratiti u normalu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Nećemo mi izaći iz svega ovoga isti, sigurno da će ovo uticati na našu svest, već utiče, drugačiji smo i svet će posle ovoga biti drugačija, jer smo svi mnogo propatili - rekla je Eva.

Vreme provodi na svojoj terasi, ne želi da sedi jer kaže da tako ostaje u formi.

- Kada već ne mogu da se krećem, ja stojim tako satima. Posmatram jedan cvet koji mi je procvetao ove godine, a godinama nije cvetao, pa su na njega sletele pčele i ja tako uživam, divim se prizoru i družim se sa tim letećim dosadama - kaže Eva u šali.

Ipak, iako joj je zabranjeno da izlazi iz stana, kaže da svoje smeće sama baca.

- Nikada ne bih mogla nekome da pružim svoje đubre. Zamislite to stavite nešto tako intimno nekome u ruke, pa to je strašno. Svoje đubre sama bacam i uvek ću, kontejner je samo pet metara od mog ulaza - otkrila je Eva Ras. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading