O NJIMA SE MALO ZNA: Evo ko su ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović koje vešto kriju od javnosti!

Autor: Bazar

Zabava

12.04.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković trudi se da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. U braku sa koleginicom Slobodom Mićalović je skoro dvanaest godina, a imaju ćerke bliznakinje Veru i Milu.

RepublikaFoto: Tanjug
Vojin i Sloboda

Glumcu je pre dva meseca pozlilo nakon premijere filma “Grudi”, a nedavno je govorio o svom braku i ćerkama.

Kada je reč o odnosu sa svojom suprugom Ćetković ističe da uvek imaju o čemu da razgovaraju:

- Mislim da je za svaku vezu važno da postoje neka dva, tri nivoa komunikacije. I taj emotivni, i taj oko naše porodice, a mi imamo i taj neki poslovni, tako da nama nikad nije dosadno. Nikad se nije desilo da nemamo o čemu da pričamo. Mislim da je to jako značajno. Najbitnije je da smo zadovoljni svojim poslom i sobom u tom poslu. Kad je neko nezadovoljan i neispunjen, onda je onom drugom jako teško.

I dok mnogi roditelji jedva čekaju da se pohvale kako njihovo dete liči baš na njega ili nju, proslavljeni glumac voli da neguje posebnost kod Vere i Mile.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje - otkrio je Vojin Ćetković.

Iako su ćerke poznatih i uspešnih roditelja, Ćetković ističe da se Slobodina i njegova deca ne razlikuju od druge:

- Moje ćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anya

13.04.2020 08:30

Ova žena je jadna i bolesna kompleksašica iz provincije,svaki dan tekstovi o njoj i sestri,a sad i decu uključuje. Ne znsm kako je muž više ne opomene