(VIDEO) BELA ĆAO JE ZA SVE VAS KOJI VOLITE UMETNOST!! Snažna PODRŠKA iz Srbije svim zemljama koje se BORE sa jednom od najvećih POŠASTI čovečanstva!

Autor:

Zabava

20.03.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Srpskog narodnog pozorišta u znak solidarnosti objavljeni su prvi od nekoliko najavljenih snimaka, u znak podrške svima koji trenutno vode najtežu borbu.

RepublikaFoto: Wikimedia.org/Dennis Jarvis

 Naime, umetnici iz svojih kuća muzikom podržavaju kolege, medicinske radnike, novinare i sve ostale koje svojim radom pomažu ljudima širom sveta da se što lakše izbore sa novonastalom situacijom epidemije koronavirusa.

 Poruke podrške i ohrabrenja nisu takođe izostale:

Umetnost uvek pronađe način da:


- Kaže hvala. Hvala publici. Hvala kolegama iz Italije, Španije, Francuske, Nemačke…sveta, koji izdržavaju. Hvala prijateljima iz Kine koja nas je tako divno ugostila pre nekoliko meseci. Hvala onima koji ostaju kod kuće i hvala onima koji rade da bismo mi ostali bezbedni:
-  Podrži. Podrži kolege, medicinske radnike, novinare. Sve vas koji radite u apotekama, prodavnicama, pošti, policiji, fabrikama..
- Ohrabri. Ohrabri sve nas koji brinemo za roditelje, bake i deke. Sve vas koji tražite način da provedete kvalitetno novo vreme.
- Bela Ćao je za sve vas koje umetnost nađe. Ostanite kod kuće. Pozorište nas čeka i posle ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading