Molim vas: Biković preklinje da svi urade ovo u 20 časova kada počinje zabrana izlaska svim građanima Srbije!

Autor:

Zabava

18.03.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novonastale situacije u zemlji i proglašena vanrednog stanja u cilju sprečavanja širenja korona virusa, Miloš Biković se oglasio na društvene mreže i zatražio jedno od svih.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Miloš Biković

Miloš je, naime, u svom obraćanju na Instagramu zamolio sve da večeras u 20 časova izađu na balkone i jednim aplauzom da svi zajedno pozdravimo naše medicinare koji neumorno pružaju pomoć obolelila od korona virusa, on je takođe apelovao na javnost da se ponašaju odgovorno.

- Večeras u 20 časova izažite na svoje balkone i jednim aplauzom pozdravite naše medicinare, naše doktore, naše tehničare, sve ranike u zdravstvenim ustanovama koji se bore i rizikuju svoje zdravlje i svoje živote da se izbore sa ovim virusom, ovom bolešu i velikim problemom. Oni koji rade povrmeno koji su izmoreni... - rekao je Miloše, a šta je još dodao pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading