O OVOME ĆE SE PRIČATI! Srpski glumci u predstavi kakvu Beograd još nije video, izazvaće LAVINU EMOCIJA!

Autor:

Zabava

08.03.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam sjajnih glumačkih imena uskoro će domaćoj publici predstaviti novi pozorišni komad "Tamo daleko". Dragan Vujić Vujke, Dragan Marinković Maca, Marko Živić, Miloš Đorđević, Mladen Andrejević, Rade Ćosić, Stevan Piale i Boris Pingović čine postavu koja će na sceni oživeti odlomke romana "Zelena milja" Stivena Kinga.

Foto: Promo foto
Predstava "Tamo daleko"

Predstava "Tamo daleko", nastala adaptacijom odlomaka romana "Zelena milja", biće premijerno izvedena 30. marta u 20 časova u "Kombank dvorani".

Glumačka ekipa mesecima unazad vredno radi na pripremi komada koji publiku neće ostaviti ravnodušnim, budući da porukom koju nosi izaziva lavinu reakcija i emocija, i da je u pitanju komad kakav beogradska pozorišna scena još nije imala priliku da vidi.

Foto: Promo foto
Dragan Vujić Vujke

Radnja predstave smeštena je u centralni državni zatvor "Glavnjača" u Beogradu, u vreme između Prvog i Drugog svetskog rata. Vujke, Maca, Marko Živić i ostatak glumaca verno će dočarati vreme koje karakterišu nacionalna previranja, velika razočaranja u Kraljevinu nastalu u nacionalnom zanosu, a zatim omraženu od najmanje jedne polovine svojih državljana.

Najviše pažnje privlači blok za izvršenje smrtnih presuda - mesto u kojem duž niza ćelija zatvorenici i njihovi čuvari zajedno provode vreme do polaska na put za "tamo daleko". Različite sudbine u isti prostor dovode ratne heroje, oslobodioce, razbojnike, ubice, a njihova priča iz zatvorskog okruženja istovremeno je i dirljiva i užasna.

Priča o dobru i zlu učiniće da publiku preplave emocije - mržnja, gađenje, sažaljenje, saosećanje. Odgovore na pitanja da li je pravda uvek na strani istine i ima li mesta za nadu glumci će na svojevrstan način dati publici upravo kroz ovaj komad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading