BRANKA VESELINOVIĆ PROSLAVILA 99. ROĐENDAN!

Autor: hello

Zabava

29.09.2017

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Branka Veselinović proslavila je svoj 99. rođendan i otkrila kako to ona živi, šta voli i postoji li neki tajni recept dugovečnosti.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Glumica Branka Veselinović

Branka je bila prvakinja pozorišta. Imala je divne uloge od kojih je poslednja bila u predstavi "Tri sestre", mada je njoj omiljena uloga Gine iz "Ožalošćene porodice".

Prijateljica joj je bila Desanka Maksimović, a kuma Mira Stupica, koja je bila i glavni krivac za brak Branke, tada Ćosić, i kolege Mladena Veselinovića.

- Divna moja Mira. Ona nas je prva videla kao par, a ubrzo smo to i postali - seća se glumica.

Nedostaje mi Mlađica

Branka je nakon toga počela priču o svom pokojnom suprugu:

- Mnogo mi nedostaje moj Mlađica, ne prođe ni dan da ne uzmem njegovu sliku i sita se izrazgovaram. Oboje smo želeli decu, ali nažalost nismo mogli da ih imamo - nastavila je ona.

- Uvek me pitaju koja je tajna moje dugovečnosti, a ja ne znam odgovor na to pitanje. Svesna sam da nije mala stvar imati 99 godina i još hodati, čitati, misliti, disati... Zdravlje me dobro služi. Čuvam se - završila je Veselinovićeva. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading