Premijera dokumentarnog filma "Prati hrabre - Dušan Bulut u priči svog života"!

Autor:

Zabava

30.12.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DDOR Osiguranje kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i Olimpijskog tima Srbije, organizovao je u petak 27.12.2019. godine na Trgu slobode u Novom Sadu premijerno prikazivanje filma “Prati hrabre - Dušan Bulut u priči svog zivota" kao prvi u nizu dešavanja, kojima će DDOR osiguranje i obeležiti ciklus svojih aktivnosti u vezi sa sponzorstvom OKS.

RepublikaFoto: Darko Dozet

Pred mnogobrojnim sugrađanima, navijačima najspektakularnijeg svetskog igrača basketa 3 na 3, Dušan je najspretnijim mladim takmičarima u „Winter Fest DDOR Basketu“ uručio lopte i majice sa svojim autogramom.

Nakon premijerno emitovanog filma “Prati hrabre - Dušan Bulut u priči svog zivota" prisutnima se obratio gospodin Ognjen Cvjetićanin, Član gradskog veća za sport i omladinu Grada Novog Sada, gospodin Bogdan Obradović, Potpredsednik OKS, i gospodin Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za prodaju i marketing DDOR osiguranja koji je istakao:

- Strateško je opredeljenje DDOR osiguranja, kao društveno odgovorne kompanije da pruža podršku projektima koji su značajni za širu zajednicu. Stajući kao sponzori uz Olimpijski komitet Srbije i olimpijski tim koji će predstavljati Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama u Tojkiju, stavljamo im naraspolaganje svoj potencijal, svoju tradiciju i veliko iskustvo svojih akcionara. Naš moto ovog društveno odgovornog projekta je PRATI HRABRE, i ponosni smošto smo dobili tu priliku i mogućnost da vam premijerno predstavimo dokumentarni film posvećen našem sugrađaninu, nedavno ponovo izabranom najpektakularnijem svetskom igraču basketa 3 na 3, Dušanu Domoviću Bulutu. Film je nastao po scenariju i u režiji Miloša Pušića, u produkciji DDOR osiguranja i agencije Kuća čuvarkuća.

RepublikaFoto: Darko Dozet

Gospodin Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za prodaju i marketing DDOR osiguranja je Dušanu Bulutu uručio vaučer za godišnje međunarodno putno osiguranje, kako bi bio siguran na putovanjima koja ga očekuju u narednoj-olimpijskoj godini.

Da bi sa sobom poneli nešto pored dobre energije, gostima na događaju obezbeđene su posebne autogram karte koje je Dušan potpisivao na licu mesta.

Inače, Dušan Bulut je zvanično najbolji igrač basketa 3 na 3 na svetu i deo našeg najboljeg tima u basketu 3 na 3 na svetu, a ova disciplina će se po prvi put pronaći i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. DDOR osiguranje kao ponosni sponzor Olimpijskog tima Srbije posebnu pažnju obraća na ovakva postignuća, imajuću u vidu i ceneći uložen trud i napor potreban za ostvarivanje ovakog uspeha deleći pri tome vrednosti sa Olimpijskim pokretom.

U predstojećoj, Olimpijskoj godini, kompanija DDOR osiguranje posebnu pažnju posvetiće promociji olimpijskih vrednosti koje delim sa Olimpijskim komitetom Srbije, najznačajnijom međunarodnom sportskom organizacijom.

RepublikaFoto: Darko Dozet

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading