(FOTO) Užas! Ivanu Bosiljčiću ukradene stvari iz automobila

Autor: Republika

Zabava

30.12.2019

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom glumcu Ivanu Bosiljčiću sinoć je u centru Beograda obijen auto i ukraden ranac sa zadnjeg sedišta automobila, u kome, srećom, nije bilo novca, ali je zato ostao bez dokumenata, lične karte, pasoša i vozačke dozvole.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanbosiljcicofficial
Ivan Bosiljčić uslikao oštećen automobil

Naime, dok je sa suprugom Jelenom Tomašević bio na fotografisanju za naslovnu stranu jednog časopisa, u studiju u blizini Beton hale, na Ivanovom autu je razbijeno zadnje staklo i ukraden ranac sa dokumentima i ličnim stvarima.

Glumac je sve prijavio policiji i na svom Instagram profilu objavio šta se dogodilo. Napisao je:

- Na osvetljenom i prometnom javnom parkingu iznad Beton hale, malopre nam je obijen auto. U rancu , koji sam slučajno ostavio na zadnjem sedištu, nije bilo novca, samo lične stvari i dokumenta spremna za put- pasoš, lična karta i vozačka dozvola. Sve je upravo prijavljeno policiji, ali ukoliko neko od vas pronađe moja dokumenta, koja su verovatno bačena, pišite mi u inbox ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga. Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade.

Hoće li poznatom glumcu biti vraćena dokumenta, za koje on sumnja da su bačena, a koja su mu preko potrebna zbog čestih putovanja u Rusiju gde snima, ostaje da vidimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading