MIRJANA SAMARDŽIĆ: Ne vredi pričati o novcu, MOJE BLAGO JE POD ZEMLJOM

Autor: blic.rs

Zabava

28.09.2017

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Samardžić otkriva za čim najviše žali od ukradenih stvari iz kuće, a jako joj je teško palo sve što se dogodilo.

RepublikaFoto: Tanjug
Mirjani najžalije Ljubišinog sata

Udovica Ljubiše Samardžića, Mirjana, ne može da dođe k sebi jer su lopovi opljačkali njihov porodični stan i odneli novac u iznosu od šest hiljada evra, porodičan nakit i skupoceni sat koji je pripadao glumačkoj legendi.

Ljubišina supruga kaže da je policija bila na licu mesta i napravila uviđaj, te da joj novca nije žao jer je nedavni odlazak njenog supruga za nju mnogo veći gubitak.

- Pričati o novcu i nakitu ne vredi, moje blago je pod zemljom - kaže Mirjana i ističe da joj je najžalije Ljubišinog sata koji su planirali da poklone unuku kao večnu uspomenu na dedu.

- Sve se dogodilo dan uoči polaganja urne, doživela sam još jedan pakao. U tom trenutku nisam bila kod kuće, možda sam nekoliko sati bila odsutna. Oni su provalili vrata i ušli preko terase, odneli su šta su mogli da odnesu. Uzeli su i Ljubišin sat, to je sat koji smo namenili našem unuku. Nisam mu ga dala jer je Ljubišina smrt još sveža, a i on ga trenutno ne bi ni nosio jer nije to sat za dete od dvadeset godina. Prosto je trebalo da bude uspomena koja će mu ostati kao sećanje na dedu - priča Mirjana koja se još nije oporavila od gubitka supruga, a već ju je snašla nova nedaća.

Ona ne može da veruje da je neko iskoristio njenu bol i tugu kako bi našao pogodan trenutak i opljačkao je.

- Mi smo u ovom kraju živeli veoma dugo, samo što smo u stanu dve godine, ali to nije bitno koliko činjenica da me je neko pratio i izabrao trenutak između kremacije i polaganja urne da opljačka naš dom. Ma mi smo takav svet da je to van svake diskusije. Najgore od svega je osećaj da vam je neko ušao u stan kad ste eto u takvoj situaciji, meni je to najstrašnije - razočarana je Mirjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading