VELIKI USPEH ZA SRBIJU: Jelena Gavrilović kao Elza, u trci za Oskara

Autor: rts.rs, Republika

Zabava

14.12.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči dodele Oskara, glumica Jelena Gavrilović ponovo je uvrštena medu najbolje glasove za lik Elze, ovoga puta u drugom delu hit animiranog filma "Zaleđeno kraljevstvo 2". Ovo predstavlja veliki uspeh za Srbiju i srpsku sinhronizaciju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Gavrilović

Pesma iz animiranog filma Ledeno kraljevstvo 2 je nominovana i za Zlatni globus, a "Dizni" je uvrstio Jelenu u izbor najboljih glasova na više jezika i objavio zajednicki spot na svom zvaničnom Jutjub kanalu. 

Zaledeno kraljevstvo 2 je ovoga puta sinhronizovan na 47 jezika, a Jelena se po drugi put našla među najboljim sinhronizacijama. I prvi put, pre šest godina, je takode uvrštena medu najbolje glasove Elze u svetu.

- Velika je čast što su me uvrstili medu najbolje glasove sinhronizacije. Širom sveta lik Elze tumače značajna imena, tako da mi ovo priznanje veoma znali. Ovo je i veliki uspeh za našu sinhronizaciju i potvrda da se kod nas kvalitetno radi na filmu - istice Jelena Gavrilovic. 

Ovaj film je zaključno sa subotom, 14. decembrom, u našoj zemlji pogledalo 150.000. gledalaca.

Animirani film Zaledeno kraljevstvo 2 približava se milijardi dolara prihoda širom sveta i odgovara na pitanje zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima.

Distributer za Srbiju je „Taramunt film".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading