VEČERA NA PRVOJ: Istine i laži!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva televizija danas počinje emitovanje dugo najavljivane domaće moderne porodične serije "Istine i laži" u terminu od ponedeljka do četvrtka u 20 sati.

Foto: Promo foto
Glumački par Stefan Buzurović i Jana Milić

Serija "Istine i laži" nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja. Kroz brojne raznorazne situacije pratićemo život porodice, prijatelja, ljubavi (uzvraćene i neuzvraćene), odnose između prijatelja, a kroz epizode će se pojavljivati i specifični novi likovi (gostujuće zvezde), koji će dodatno upotpunjavati dramatične i komične životne situacije glavnih likova.

RepublikaFoto: Promo foto
Sofija Rajović

Za kvalitet serije garantuju imena priznatih dramskih autora Nebojše Romčevića na poziciji urednika igranog programa Prve televizije i Mihaila Miše Vukobratovića, reditelja, koji je najavio "jednu izuzetno dinamičnu i brzu, duhovitu, šarmantnu, seriju sa velikim šansama da se glumci odmah ozbiljno pokažu i dokažu". Veliki broj naših poznatih glumaca, kao i novih mladih lica, uneće u domove gledalaca smeh, ljubav, tajne, suze, bes, nežnost, prijateljstvo... i sve one stvari koje čine naš svakodnevni život. Borka Tomović, koja tumači lik psihoterapeutkinje, kaže da očekuje da će serija dopreti do gledalaca i da će u njoj uživati jer ima mnogo različitih karaktera, tako da će svako naći neki za koji će se vezati.

RepublikaFoto: Promo foto
Bojana Ordinačev

Uloge tumače Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Vladimir Kovačević, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Anja Mit, Sofija Rajović, Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Marina Ćosić i Milan Zarić. Režiju potpisuju Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Predrag Marković, dok je za muziku zadužen Sergej Ćetković. Producenti su "Smart medija prodakšn" i Prva televizija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading