BRAVO, SRBINE: Biković snima film o Kosovu!

Zabava

22.09.2017

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi glumac Miloš Biković trenutno radi na snimanju rusko-srpskog dugometražnog igranog filma „Balkanska linija“, čije je snimanje počelo u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Film govori o tajnoj operaciji zauzimanja aerodroma Slatina na Kosovu 1999. godine. U centru velike herojske drame je 600-kilometarski jurišni marš ruskog mirovnog bataljona iz Bosne na vojni aerodrom na Kosovu, i smela operacija zauzimanja važnog uporišta NATO-a od strane ruskih specijalnih jedinica. Tada je, za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije, Rusija prvi put posle "euforije perestrojke" shvatila da ima svoje interese, koje mora da brani. Istoričari nazivaju ove događaje najopasnijim pogoršavanjem odnosa između Rusije i Zapada od vremena Karipske krize. Rešavala se sudbina čitave planete. U slučaju neuspeha ruskog plana, XX vek mogao je da se završi svetskim ratom. Patriotska drama "Balkanska linija" će prvi put otvoriti tajnovitu zavesu sudbonosne operacije, čiji detalji ostaju neotkriveni do danas.

 

 

NA BALKANSKOJ LINIJI O tajnoj operaciji zauzimanja aerodroma Slatina na Kosovu 1999. godine govori rusko-srpski dugometražni igrani film „Balkanska linija“, čije snimanje je počelo u Srbiji. U centru velike herojske drame je 600-kilometarski jurišni marš ruskog mirovnog bataljona iz Bosne na vojni aerodrom na Kosovu, i smela operacija zauzimanja važnog uporišta NATO-a od strane ruskih specijalnih jedinica. Tada je, za vreme NATO bombarodvanja Jugoslavije, Rusija prvi put posle „euforije perestrojke“ shvatila da ima svoje interese, koje mora da brani. Istoričari nazivaju ove događaje najopasnijim pogoršavanjem odnosa između Rusije i Zapada od vremena Karipske krize. Rešavala se sudbina čitave planete. U slučaju neuspeha ruskog plana, XX vek mogao je da se završi svetskim ratom. Patriotska drama „Balkanska linija“ će prvi put otvoriti tajnovitu zavesu sudbonosne operacije, čiji detalji ostaju neotkriveni do danas. U filmu o prelomnim događajijma u životu naše zemlje i celog sveta igraju Goša Kucenko, Miloš Biković, Anton Pampušni, Milena Radulović, legenda svetskog filma Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, kao i drugi popularni ruski i srpski glumci. Državnu podršku novom blokbasteru „Balkanska linija“ reditelja Andreja Volgina pružaju Ministarstvo kulture Rusije i Srbije. Film će biti objavljen u drugoj polovini 2018. godine, ali već danas je izvršena njegova prodaja, i preti da postane veliki filmski događaj u više od 20 zemalja sveta. Перевод на русский под предыдущей фотографией.

Објава коју дели Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) дана 21. Сеп 2017. у 2:31 PDT

 

U filmu o prelomnim događajijma u životu naše zemlje i celog sveta igraju Goša Kucenko, Miloš Biković, Anton Pampušni, Milena Radulović, legenda svetskog filma Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, kao i drugi popularni ruski i srpski glumci. Državnu podršku novom blokbasteru "Balkanska linija" reditelja Andreja Volgina pružaju ministarstva kulture Rusije i Srbije. Film će biti objavljen u drugoj polovini 2018. godine, ali već danas je izvršena njegova prodaja i preti da postane veliki filmski događaj u više od 20 zemalja sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading