VIŠE OD 60 MALIŠANA UŽIVALO U DIZNIJEVOJ "ČAROLIJI NA LEDU": Željko Mitrović priredio još jedno iznenađenje drugarima iz Zvečanske!

Autor:

Zabava

04.11.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle organizovanja dva letovanja ove godine i drugih iznenađenja, vlasnik TV Pink Željko Mitrović za decu iz Zvečanske priredio je još jedno – gledanje čuvenog spektakla „Dizni na ledu“ u beogradskoj „Štark“ areni.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Željko Mitrović...

Kada ih je u julu pratio na letovanje, Željko je obećao da ovo nije poslednja akcija koju organizuje za svoje drugare iz Zvečanske. Tako su klinci bili počasni gosti na proslavi 25 godina TV Pink, a sada je vlasnik i glavni i odgovorni urednik najgledanije komercijalne televizije odlučio daobraduje one najmlađe.

Više od 60 mališana uzrasta od tri do deset godina juče je u „Štark“ areni prisustvovalo čaroliji na ledu i klizačkom spektaklu. Na dva sata, najmlađi štićenici doma za nezbrinutu decu „Zvečanska“, postali su deo najlepših Diznijevih bajki – „Vajana“, „Zlatokosa“, „Mala sirena“, „Lepotica i zver“ i „Zaleđeno kraljevstvo“.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA

Na to koliko su ovakve i slične akcije značajne za decu, ukazako je i direktor Zvečanske, Zoran Milačić.

Ovo je svakako predivna akcija, jedna u nizu akcija koje gospodin Željko Mitrović i TV Pink organizuju za nas. Mi njih tretiramo kao podržavaoce svega onog što jeste korist za decu. Sturktura slobodnih aktivnosti je jedan od važnih delova vaspitanja koje mi organizujemo. Upravo nas u tom procesu TV Pink i Željko Mitrović podržavaju i veoma smo zahvalni na tome, a to se vidi i po radosti mališana koji su ovde večeras prisutni – rekao je Zoran Milačić.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA

Oni su uglas pevali dobro poznate pesme iz Diznijevih crtaća, a iz beogradske arene izašli su sa osmesima i uspomenama za ceo život.

Upravo zbog njihove radosti, svakog osmeha i zahvalnosti koju pružaju, Željko Mitrović i TV Pink ostaju odlučni u nameri da deci iz Zvečanske obezbede bezbrižno detinjstvo.

Ovu odluku Željko Mitrović već 12 godina sprovodi u delo, a jedno je sigurno – i u budućnosti će se truditi da njegovi drugari iz Zvečanske uživaju u svemu u čemu uživaju i njihovi vršnjaci. On se nada da će ličnim primerom podstaći i druge ljude i kompanije na ovakve akcije, koje su društveno veoma značajne.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đura

06.11.2019 16:35

Za decu dobrotvor a za zadrugare mučitelj. Iscrpljeni, gladni, neispavani i umorni.