OVO SE NE PROPUŠTA: Na Pinku krenulo emitovanje serije "Preživeti Beograd"

Autor: Republika

Zabava

12.10.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na televiziji Pink upravo je krenulo emitovanje nove hit serije "Preživeti Beograd", koja je plod saradnje ružičaste televizije i producentske kuće Radoša Bajića.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Ekipa koja je radila na novoj seriji

U centru dešavanja u ovoj seriji nalaze se četiri studentkinje, a serija verno prikazuje život studenata u Beogradu koji potiču iz drugih krajeva naše zemlje.

Kako je otkrio Bajić pred početak snimanja, ova serija je priča o mladim ljudima njihovim željama i ambicijama da uspeju u životu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

- Glavni junaci dolaze u studenstki grad, tu se upoznaju, stvaraju se ljubavi. Samim tim pratićemo paralelno i njihove roditelje iz različitih socijalnih miljea. Biće to priča o kontrastima, o dolasku ljudi iz malih sredina u veliki grad, o Beogradu i svemu što je postao u poslednjih desetak godina. Biće to brza i dinamična serija koja će mlađoj generaciji, ali i njihovim roditeljima ponuditi dobar sadržaj. Trudićemo se da budemo iskreni, da pokažemo lepe stvari, bavićemo se optimizmom, ambicijama i emocijama. Smatram da će sve ono u čemu publika Pinka uživa nagraditi ovom serijom i da ćemo dovesti neku drugu publiku na ovu frekvenciju. Naše ambicije su velike, daćemo sve od sebe. Želimo da ovaj grad prikažemo kao ozbiljnu metropolu kakva i jeste - rekao je tada Bajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
JOBAH

12.10.2019 20:30

Младе глумице су ОК. Али старији глумци су општепознати у свакодневнима серијама и овде не делују уверљиво.

Odgovori 22 2
Aga

13.10.2019 09:13

Mnogo hteli, mnogo započeli. Previše glumaca, premalo humora.

Odgovori 13 2
Sara

13.10.2019 09:40

Gledala sam sinoc i mogu reci da je serija FANTASTICNA!!!!

Odgovori 4 10
Tea

13.10.2019 21:19

Vrh serija!!