"Besa" - večeras u 22h na Prvoj

Autor:

Zabava

14.10.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Besa" je od samog početka osvojila gledaoce Prve koji bez daha gledaju ovu zanimljivu priču prepunu akcija i obrta. Prethodna epizoda završila se upečatljivim scenama borbe na život i smrt između Uroša (Radivoje Bukvić) i lokalnog dilera drogom (Božidar Zuber). Dugo u regionalnoj kinematografiji nije bilo ovako spektakularne akcione scene tokom koje je publika navijala za pobedu glavnog junaka

RepublikaFoto: Promo foto
Insert iz serije "Besa"

Uroš Perić, običan porodični čovek iz Beograda igrom slučaja učestvuje u saobraćajnoj nesreći u kojoj gine ćerka šefa albanskog kriminalnog klana, Dardana Beriše. Po izlasku iz istražnog zatvora, Uroša kidnapuju Dardanovi ljudi i dovode ga u napušteni hangar u kome će se kao u gladijatorskoj areni boriti na život i smrt sa lokalnim dilerom koji je Dardanovoj ćerki pre nesreće prodao ekstazi. 

Upečatljive scene borbe glumci su izveli u saradnji sa kaskaderskim trenerima, ali bez dublera. Ono po čemu je ova serija takođe poznata jeste veliki broj glumaca iz regiona koji su svojim ulogama oduševili gledaoci. Jedan od njih je i slovenački glumac Sebastijan Kavaca, domaćoj publici poznat po ulagama u filmu “Ederlezi rising” i “Senkama nad Balkanom” a u novoj hit seriji “Besa” tumači lik Agima Sokoljija šefa kriminalnog klana.  Iako je Agim svoje poslove uspešno proširio po Evropi, i dalje za najvećeg takmaca smatra svog zeta Dardana Berišu. Kada Dardanova ćerka nastrada u saobraćajnoj nesreći, Agim dolazi iz Švajcarske u Crnu Goru da uteši sestru i njenu porodicu.

RepublikaFoto: Promo foto
Serija "Besa"

Kavaca je za potrebe ove uloge imao na raspolaganju samo nekoliko meseci za učenje albanskog jezika, ali je tu prepreku uspešno savladao. Uz slovenački do sada je glumio i na srpskom, italijanskom i engleskom jeziku.

RepublikaFoto: Promo foto
Serija "Besa"

I u večerašnjoj epizodi koja je na programu Prve u 22 sata videćemo nove zaplete. Uroš se vraća u Beograd gde ga čekaju veliki finansijski problemi u koje je zapala njegova firma. Dardan se u Ulcinju suočava sa tendencioznim novinskim člankom o Besijaninoj sahrani koji je napisao Anđelo Dini. Odlučuje da se ponovo sretne sa Urošem u Beogradu i iznese mu ponudu koju neće moći da odbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Serija "Besa"

Nakon pronalska još jednog leša na ulcinjskoj plaži inspektor Petrit Koci izdaje nalog za Hašimovo privođenje. Incident koji će se dogoditi na Hašimovom saslušanju otkriće tajnu Petritove opsednutosti klanom Beriša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading