Nek’ ide život od večeras na Superstar TV!

Autor:

Zabava

07.10.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od autora sitkoma "Ljubav, navika, panika" koji smo obožavali, večeras na Superstar TV stiže nova domaća humoristička serija "Nek’ ide život" u režiji Slobodana Šuljagića i produkciji kompanija Telekom Srbija i Pink International. Od ponedeljka, 7. oktobra, svakog radnog dana od 21 čas, gledaoci Superstar TV kanala imaće priliku da prate zamršene situacije, iznenadne preokrete i vratolomije kroz koje prolaze članovi urnebesne porodice Savković.

RepublikaFoto: Promo foto

Glavne uloge tumače Ljiljana Stjepanović, Anđelka Prpić, Paulina Manov, Miodrag Fišeković, Milan Kovačevič i Nebojša Ljubišić, a pored njih će, tokom 44 epizode, u seriji uloge ostvariti više od stotinu poznatih glumaca čiji su likovi na različite načine povezani sa Savkovićima.

Kao jedan od deset najgledanijih kanala u Srbiji, Superstar TV postao je sinonim za najbolji filmski i serijski sadržaj, a mogu ga pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading