Nove sezone “Sinđelića” i “Na mestu zločina” od večeras na Prvoj

Autor: Sponzorisan tekst

Zabava

16.09.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci Prve televizije navikli su na odabran i kvalitetan dokumentarno-informativni, serjiski, filmski i zabavni program. Tako će biti i ove jeseni. Za početak svi ljubitelji domaćeg serijskog programa uživaće u novim dogodovštinama najpoznatije porodice Sinđelić. Premijerne epizode ove hit serije će se, od večeras, emitovati radnim danima u 21 sat na Prvoj.

Foto: Promo foto
Omiljeni likovi ponovo na malim ekranima... Sinđelići

Peta sezona obilovaće brojnim, zanimljivim zapletima, preokretima i komičnim situacijama u kojima će se Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora naći pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku kako bi im pomogla oko prinove. Sreten upada u niz zavrzlama u Lilinom odsusustvu u pokušaju da porodicu održi u najboljem mogućem redu, kao da je Lila prisutna. Gojko i Tereza su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, kao i Kasija i Rista, ali neprestano upadaju u zabune koje ih uporno razdvajaju. Gojko stiče status jutjub zvezde.

Foto: Promo foto
Rado viđen gost... Branka Pujić

Pored glavne glumačke postave koju čine Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Dragana Mićalović Miloš Klanšček, Jelena Kosara, Luka Raco, i drugi, u ovoj sezoni ekipi će se pridružiti Seka Sablić, Vesna Čipčić, Marina Ćosić, Vladimir Kovačević, Mihaela Stamenković, Mihailo Laptošević, a gostovaće i poznati jutjuber Andrija Jović (Andrija Jo).

Nakon završene epizode “Sinđelića” i nove epizode serije “Žigosani u reketu” očekuje nas još jedna premijera. Od 23 sata na Prvoj (i svakog narednog ponedeljka) gledaćete novu sezonu emisije “Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem”.

RepublikaFoto: Promo foto
Mašan Lekić

Potresne ispovesti, izveštaji sa suđenja, ekskluzivne priče o kriminalu, i verodostojne rekonstrukcije zločina biće okosnica emisije i ove sezone.

- Ekipa je spremna za novu sezonu. Imaćemo dosta novih stvari. A naše kamere će i dalje biti tik uz policiju, inspektore, vatrogasce, hitnu pomoć i specijalce u njihovim uzbudljivim akcijama - kaže autor emisije Mašan Lekić.

A u prvoj epizodi videćete pregled događaja koji su obeležili protekle nedelje, ali i dramatične potrage za nestalima koje su se dogodile u tom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading