“Mamini sinovi” se vraćaju na male ekrane: Od danas, svakoga dana na Prvoj!

Autor: Sponzorisan tekst

Zabava

14.09.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret novoj sezoni, od danas, svakim danom u 19.15h na Prvoj televiziji ćete gledati prvu sezonu urnebesne komedije, koja je osvojila srca gledalaca.

RepublikaFoto: Promo foto
"Mamini sinovi" ponovo na malim ekranima...

Serijal “Mamini sinovi” prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dete. Svojim nemešanjem, Rosin stariji sin Miša, kao po pravilu, dodatno komplikuje situaciju. U ovoj igri, svako ima svoj cilj, ali jedno je jasno - pobednika nema. Rosa ne može bez Bebe, Beba ne može sa Rosom, a Miša, jednostavno, nema vremena. U tom začaranom krugu, kroz čitav niz urnebesnih situacija i zapleta pratimo kako roditeljsko kormilo stalno menja kapetana, ali brod uporno plovi u smeru koji Bebi najmanje odgovara. Ono što je sigurno jeste da nije lako naći ženu kad živiš sa majkom.

Foto: Promo foto
Biće smeha...

Sjajnu glumačku ekipu predvodi Svetlana Ceca Bojković, koja se ulogom mama Rose u velikom stilu vraća pred televizijsku publiku. Rosine sinove Bebu i Miše igraju Andrija Milošević i Nenad Jezdić. Pored Vanje Milačić u ulozi Joke i Slobode Mićalović kao Bebine bivše žene, u seriji se pojavljuju brojna glumačka imena među kojima su Vlasta Velisavljević, Slobodan Boda Ninković, Katarina Gojković, Vanja Nenadić, Jelena Stupljanin, Ivan Tomić, Aleksandar Đorđević i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading