Sinovi i supruga neutešni na komemoraciji: S tugom i bolom se oprostili od Dalibora Andonova Grua!

Autor:

Zabava

11.09.2019

11:02 >> 13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji oprostili su se od tragično nastradalog Dalibora Andonova Grua (47), poznatog repera koji je tragično izgubio život pre dva dana.

RepublikaFoto: Republika
Komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

Da podsetimo, Gru je u ponedeljak doživeo nesreću dok je upravljao kajtom u Zemunu.

Na komemoraciju u Dom omladine već su počeli da pristižu neki od Gruovih prijatelja i kolega, među kojima i Marko Bulat, Edin Škorić, Vudu Popaj, Nigor, Boban Rajović, Cobi, Marko Đurovski, Knez, Marko Kon, Leontina Vukomanović, Bane MVP, Sergej Ćetković, Marko 187, Ivan Ivanović Đus, glumac Andrija Kuzmanović...

Na licama mnogih mogli su se videti tužna lica, a mnoge će pogoditi prizor uplakane porodice u prvom redu.

Supruga Danica teško je podnela ovaj trenutak, pa je rukom prekrila lice i plakala kako ne bi uznemirila dečake koji su sedeli porede nje.

RepublikaFoto: ST/G.M.
Porodica na komemoraciji

Gruova deca, takođe su se rasplakala i brisali suze s lica, što će posebno ganulo prisutne.

Komemoracija Gruu počela je minutom ćutanja, a prvi je na pozornicu izašao bivši odbojkaš Edin Škorić.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Gruova porodica neutešna

- Brate moj, pored tebe sam shvatio šta je zaista osmeh, šta su stvarno pobede i kako da nam svaki dan bude nova pesma, novi stih, nova sloboda, novi život, novi osmeh, nova borba. Brate moj, neko je rekao, bojati se smrti, gore je nego umreti. Ti se nisi bojao, hrabro si koračao kroz svoj život, pisao svoja pravila i po njima živeo. Malo ko ima tu privilegiju u životu, i iskreno, malo ko ima takvu hrabrost. Brate moj, ostavio si tri velika bogatstvada o njima, zajedno sa svojom braćom, brinem Vuka, Relju i Danicu. Iskreno se nadam da ću moći da im objasnim da ti nisi otišao, već da si dobiju novu ulogu u njihovim životima, njihov lični anđeo čuvar. Brate moj, nije tebe pobedio ni kajt, ni vetar, ni Dunav, ni život, ni sudbina. Nisi otišao, ovde si u meni, u svima nama. I zato, vidimo se uskoro, u nekoj novoj pesmi, u nekom našem lepšem stihu, u nekom novom životu, u nekom novom našem carstvu - rekao je Škorić u svom dirljivom govoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading