Džuliju ne zanima suprugovo snimanje

Autor:

Zabava

12.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših i najpopularnijih oskarovki Džulija Roberts ponovo uživa u opuštenoj šetnji našom prestonicom. Pre samo nekoliko sedmica tu je bila sa suprugom Danijelom Moderom, koji na nekoliko lokacija u Srbiji snima film "Ibica". Ovoga puta došla je sa sinom Finejusom, s kojim provodi dane u šetnjama beogradskim ulicama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džulija vreme provodi u ulici Kralja Petra

- Potpuno nas je iznenadila. Ne znamo ni zbog čega je došla jer se nikome nije najavila, a još uvek se nikome iz organizacije nije ni odazvala. Očigledno da ne želi nikakvu pažnju niti da je neko uznemirava, pa je u tišini sama organizovala posetu Beogradu - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak produkciji.

Glumica je tokom avgusta u dva navrata dolazila u Beograd, ali se brzo sklonila jer joj je dojadila pažnja medija i prolaznika. Ostaje enigma šta ju je "ohrabrilo" da ponovo ovamo dođe, naročito što vreme ne provodi sa suprugom, koji je pre nekoliko dana snimio i prve kadrove filma u studiju u Šimanovcima.

Beogradskim medijima Robertsova je samo napomenula da joj je lepo u Beogradu, ali da moli za privatnost.

- Molim vas, razumite me. Sa sinom uživam u šetnji vašom prestonicom i ne bih da se zbog toga diže velika medijska prašina - kazala je glumica.

I ovoga puta sin i poznata majka šetali su bez obezbeđenja. Uprkos slavi i bogatstvu, Džulija Roberts nosi se kao bilo koja devojka, pa je i tada bila u jednostavnoj cvetnoj haljini, a luksuz i razmaženost očigledno ne dozvoljava ni svojoj deci, pa se po izgledu ona ne razlikuju od bilo kog školarca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading