Pre 24 godine glumio je zgodnog telohranitelja u "Srećnim ljudima", a danas je jedan od najboljih frajera u Srbiji!

Autor:

Zabava

01.08.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre više od 20 godina serija "Srećni ljudi" zaludela je sve u Srbiji, a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da skinu pogled sa zgodnog telohranitelja Pabla, kojeg tumači Miloš Timotijević i koji je bio desna ruka čuvenom Ozrenu Soldatoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/borko
Miloš Timotijević kao Pablo u "Srećnim ljudima"...

Nakon uloge u "Srećnim ljudima", serije i filmovi su počeli da se nižu. Nakon "Stršljena" i "Porodičnog blaga", Miloš igra u "Četvrtom čoveku" i "Vratiće se rode", "Selo gori, a baba se češlja", "Greh njene majke", "Vojna akademija", "Ravna gora", "Ničije dete" i u mnogim drugim ostvarenjima.

Film "Vlažnost" u kojem Miloš igra je svojevremeno prikazan na Kanskom festivalu. Poslednjih godina, glumac igra u gotovo svim popularnim serijama, ali je veoma aktivan i u pozorištu.

U pauzama od "Senki", serije "Besa", "Vojke akademije", on igra predstave. Osim toga, zaljubljenik je u teretanu, ali i u suprugu sa kojom je 12 godina u braku - Dunju Galić.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Miloš Timotijević...

O privatnom životu veoma retko govori:

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše - rekao je Miloš svojevremeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

01.08.2019 15:28

Ovakve vesti su melem na dušu,da ne zaboravimo naše umetnike pored sponzoraa i sponzoruša koje forsirate.Izvrstan glumac,a promene su vidne umazad 24 godine,ali još uvek ima one markantne crte,muškarčine.Posetite još naših glumaca i drugih umetnika,gde su šta rade.