Ko su članovi žirija koji će odabrati najbolji film "Dunav film festa"?!

Autor:

Zabava

31.07.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački žiri u sastavu Janko Popović Volarić, Radivoje Raša Bukvić i Nives Ivanković dodeliće nagradu za najbolji film na ovogodišnjem međunarodnom filmskom festivalu „Dunav Film Fest“. U konkurenciji za glavnu nagradu, simboličnog naziva „Dunavska lađa“, naći će se osam novih filmskih ostvarenja podunavske kinematografije.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Popović Volarić...

Glumac, Janko Popović Volarić, regionalnoj publici poznat po ulozi u televizijskoj seriji „Kud puklo da puklo“, kao i u nagrađivanim filmovima „Goran“ i „Cosmic Sans“, njegov kolega Radivoje Raša Bukvić koji je ostvario brojne uloge u svetskim ostvarenjima, a domaću publiku osvojio zapaženom rolom u seriji „Besa“, kao i Nives Ivanković, koju je javnost zavolela u filmu „Zvizdan“, u serijima „Novine“ i “Lud, zbunjen, normalan”, imaće težak zadatak da odaberu najbolje delo podunavske filmske umetnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Nives Ivanković...

Drugo izdanje Dunav Film Festa održaće se u Smederevu od 20. do 25. avgusta, a ljubitelji filma imaće priliku da u autentičnom ambijentu srednjevekovne srpske prestonice pogledaju aktuelna filmska ostvarenja iz deset država kroz koje protiče reka Dunav.

RepublikaFoto: Promo foto
Raša Bukvić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading