Počinje spektal: Otvorene kapije 19. Egzita, fanovi grupe "The Cure" nagrnuli!

Autor:

Zabava

04.07.2019

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji festival na Balkanu "Egzit" koji se po 19. put održava u Novom Sadu otvorio je svoje kapije za posetioce koji su već nagrnuli kako bi videli svoje omiljene izvođače uživo. Ceremonija otvaranja festivala zakazana je za ponoć.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Fanovi grupe "The Cure" u prvim redovima...

Grupa "The Cure" definitivno je sastav koji večeras privlači najveću pažnju, a fanovi prvog sastava već čekaju u prvim redovima. 

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Kapije Egzita otvorene...

Neki od njih su još oko 15 časova bili na kapijama festivala, a uzbuđenje ne prestaje da raste, s obzirom na to da je ovo prvi put da The Cure nastupa u Srbiji! 

Slavni rok bend nastupa u 20:30 časova, čime će zvanično biti i otvoren 19. Exit, a organizatori očekuju rekordnu posećenost, kako danas tako i narednih dana.

Pre rok sastava nastupa bend "65daysofstatic" na Main stejdžu, a potom će obožavatelji uživati u muzici  "The Cure" koji je baš ovu grupu odabrao da nastupa pre njih.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Spektakularna ceremonija otvaranja festivala tradicionalno je zakazana tačno u ponoć, a njen glavni motiv je “Peace on Earth, Peace with Earth”. Tokom nje će biti upućen apel za promene na nivou celog čovečanstva sa jednim zajedničkim ciljem za sve nas - da spasimo život na planeti!

Nakon toga, posetioce očekuje žurka na 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, uz zvezde kao što su Lost Frequencies, Maceo Plex, Charlotte de Witte, The Selecter i brojne druge, dok će najjače veče u istoriji festivala u velikom stilu na mts Dance Areni zatvoriti najpopularniji DJ svih vremena, Carl Cox.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading