KONAČNO! ODGOVORI NA 9 TOP PITANJA O ULAZ FESTIVALU!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

24.06.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetioce najvećeg festivala popularne muzike na Balkanu zanimalo je kako će prvi festival tog tipa izgledati, gde se održava, da li će dame moći da obuju svoje omiljene štikle, koliko ima bina, ali i da li će izvođači prirediti cele koncerte...

Foto: Promo foto
Ovo vas je interesovalo...

Organizatori festivala ULAZ odgovorili su na devet najčešćih pitanja koja su dobijali na društvenim mrežama.

Da li se festival održava u zatvorenom prostoru?

Ne! Ceo festival je smešten u prostor iza sajma, između hala, oko parkića i parkinga. Pravi letnji ambijent na otvorenom!

Foto: Promo foto
Potpuni užitak na festivalu "Ulaz"...

Gde se nalaze bine, i kako biti na sve tri istovremeno?

Nažalost, kloniranje je nemoguće, ali možeš koliko god puta želiš da prelaziš sa bine na binu tokom ili između koncerata tvojih omiljenih izvođača.

Šta mogu da obučem za festival? Ne želim da uništim omiljene stvari!

Šta god poželiš! Na festivalu Ulaz nema blata i prašine, tako da možeš da obučeš svoju omiljenu košulju ili haljinu, nove patike sa belim đonom ili štikle koje tek planiraš da kupiš - baš kao i za svoj omiljeni klub.

Gde i kako mogu da kupim kartu za žurku godine i da li treba da požurim sa kupovinom?

Sve tiketing kompanije prodaju naše karte - tickets.rs, ddtickets.rs i gigstix.com. Samo uradi to što pre! Broj karata se naglo smanjuje, a cene karata skaču kako se festival približava. Velika je šteta propustiti ovakav spektakl.

U koliko sati počinje festival?

Od 18 časova će biti otvorene kapije festivala, dok koncerti počinju u 20 časova.  Predlažemo ti da dođeš što ranije i izbegneš velike gužve pred početak koncerata naših najvećih zvezda.

Da li je moguće da će svako od izvođača izvesti ceo koncert, poput solističkog?

O da. Svaki izvođač ima nastup kao što bi imao i u Areni ili nekom klubu. Sviraće sve svoje hitove, ali i nove pesme. A tokom koncerata će ih pratiti fantastični video efekti, rasveta i plesni nastupi! Ako odgledaš samo jedan od nastupa imaćeš potpun užitak, a sada zamisli da ih svako veče ima 15.

Ja želim posebno iskustvo, bolji pogled i možda mesto da sednem?

Imamo rešenje i za to. Naše VIP zone su podignute na platforme sa direktnim pogledom na bine, a raspolažu i šankovima koji su na dohvat ruke, konobarima koji se brinu o tebi i tvojoj ekipi, kao i stolovima da ostaviš svoje piće. Ako se odlučiš za VIP Gold, možeš i da rezervišeš sto sa tri prijatelja i dobiješ i piće uračunato u cenu karte. A ako stvarno imaš posebne želje, VIP Platinum separei su pravi festivalski raj - udobna mesta za sedenje za ekipu od šest ili 10 ljudi, najbolji pogled na festivalu i premium set pića uračunat u cenu rezervacije. I naravno, rezervacija parking mesta na par koraka od tvog VIP separea.

Ko će sve posetiti festival? Da li su neke poznate ličnosti najavile dolazak na Ulaz?

Bolje pitanje je ko neće. Zvezde koje nastupaju neće propustiti priliku da se i malo zabave na koncertima svojih kolega. Pored njih tu će biti poznati sportisti, blogeri, youtuberi, ličnosti iz javnog života, kao i svi vi koji uživate u čarima beogradskog noćnog života i moderne popularne muzike regiona.

Zašto se događa ovakav festival?

Zato što muzika iz Srbije i regiona nikada nije bila popularnija! Zato što milioni ljudi širom sveta prate i uživaju u hitovima zvezda koje nastupaju na festivalu. Zato što mi imamo toliko svoje muzike da ne moramo da slušamo strane zvezde. Zato što se nikada do sada na jednom mestu nije našlo toliko domaćih zvezda iz različitih muzičkih pravaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading