Sahranjen Miša Janketić: Kilometarska povorka ispratila glumca do večne kuće!

Autor:

Zabava

18.05.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bard srpskog glumišta Mihailo Miša Janketić danas u 15 časova sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Kilometarska povorka srpskog glumišta ispratila glumca do večne kuće...

Glumčeva porodica, ali i veliki broj Janketićevih kolega i prijatelja okupio se da Mišu isprati do večne kuće.

Najpre su okupljene kolege, prijatelji i članovi familije izjavili saučešće porodici glumca, a među njima: Ljiljana Blagojević, Svetozar Cvetković, Gaga Antonijević, Darko Bajić, Seka Sablić, Viktor Savić, Tanja Bošković i mnogi drugi.

Saučešće Janketićevoj porodici izjavio je i generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković. Zatim se kilometarska povorka zaputila ka grobnom mestu Miše Janketića.

Glumčev sanduk je bio prekriven belim cvećem, a sve vreme su se mogli čuti jecaji Janketićeve neutešne porodice.

RepublikaFoto: Promo foto
Miša Janketić...

Podsetimo, Miša Janketić preminuo je 15. maja u Beogradu u 81. godini. Komemoracija glumcu održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a govori Voje Brajovića, Vide Ognjenović i Vojina Ćetkovića rasplakali su sve prisutne. Javnost će ga pamtiti po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, pre svega po ulozi Gavrila Gavrilovića u ''Porodičnom blagu'', upravnika Paligorića u seriji ''Srećni ljudi''...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading