Osvanule fotografije hapšenja popularnog glumca: Uhapšen Milan Kalinić!

Autor:

Zabava

11.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić završio je sa lisicama na rukama i u kolima intervnetne jedinice MUP pre dva dana u okolini Sremske Mitrovice!

Foto: Promo
Scena iz serije Psi laju, vetar nosi...

Sudeći po fotografijama intervencija je bila dramatična, ali je policija uspela da savlada glumca.

Međutim, ono što se dešavalo u okolini Sremske Mitrovice nema veze sa stvarnim hapšenjem popularnog glumca zbog nekog počinjenog krivičnog dela. Milan Kalinić je u novoj sezoni hit serije "Psi laju, vetar nosi" deo glumačkog pojačanja i za vreme snimanja scene pre dva dana je završio sa lisicama na rukama i u kolima interventne jedinice MUP.

 

Kalinić u nastavku priče o Stavrićima igra kontroverznog biznismena Gogića, kog policija privodi zbog malverzacija i pranja novca. Iz produkcije "Contrast Studios" otkrivaju još samo to da je Gogić u svoje mutne poslove uvukao i braću Stavrić, koje tumače Tihomir Stanić i Radoš Bajić. Kako će se cela ujdurma završiti, ni Kalinić ni autorski tim serije ne žele da otkrivaju, već pozivaju publiku kraj malih ekrana od jeseni, za kad je planirano emitovanje serije na programima Radio televizije Srbije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milan Kalinić

Snimanje drugog ciklusa, koje je nakon dve godine pauze počelo krajem marta u Beogradu, polako se privodi kraju.

- Ovo je serija koja oslikava nepatvoreni život i ljude sa margine društva, prkoseći novonastalom trendu promocije modernog, rekla bih nepostojećeg životnog stila koji je uzeo maha u serijskom programu. Zadovoljstvo je veliko sarađivati sa plejadom fantastičnih, darovitih i iskusnih glumaca koji sa puno entuzijazma i radosti tumače naše junake. Takođe, veliki broj mladih glumaca se pridružio našoj podeli u toj razmeni energija stvaramo svi kao tim seriju koja će biti zabavna, ali i opora, koja donosi radost ali i dramu, baš kao i u životu - kaže rediteljka Jelena Bajić Jočić.

Avanture porodice Stavrić pratila je milionska televizijska publika, pa je ova serija, prema scenariju Radoša Bajića, zauzela ubedljivo prvo mesto na listi gledanosti televizijskih programa u 2017.

U novoj sezoni "Psi laju vetar nosi" imaće 11 epizoda, dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije uz ponovo mnogo humora i razbibrige, ali će njihova priča istovremeno pokušati da natera publiku da se zapita nad važnim životnim pitanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Željko

11.05.2019 05:50

Milan Kalinić je glumac? On je i vozač, ali loš kao što je i loš glumac. On će da upropasti seriju. Garant.

Odgovori 23 0
Srđan

11.05.2019 07:00

Milan Kalinić svaki dan iskace iz televizora kao majmun. Ne može on sada da nesto drugo glumi. To je isto kao kada bi Čkalju stavili da glumi u tragediji, a publika se smeje.

Odgovori 22 0
Dera

11.05.2019 11:54

Film "Zona Zamfirova 2" upropastili Kalinić i još neki glumci glupci.