(FOTO) Ovo su sve velike ljubavi pokojnog Igora Pervića!

Autor:

Zabava

23.04.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Igor Pervić umro je danas u 52. godini, a bio je miljenik svih žena još od rane mladosti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Igor Pervić...

Tokom života, on je imao nekoliko ljubavi, a otvoreno je pričao da je sa 17 godina upoznao devojku nepoznatu javnosti, koja ga je uvukla u "svet droge".

Prva, prava devojka Igora Pervića bila je pesnikinja i književnica Jasmina Holbus.

- Jasmina je dolazila dva puta dnevno da me poseti i stvarno se trudila oko mene. Tada sam shvatio da je ona moja jedina slamka spasa - rekao je on jednom prilikom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink World TV
Jasmina Holbus...

Igor je kratko je bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, koja je najviše poznata po tome što je bila u "Lokicama". Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću. Njegova bivša supruga bila je starija od njega 15 godina, pa njegovi roditelji nisu podržavali taj brak. To potvrdjuje i podatak da njegova majka Lidija nije prisustvovala venčanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Jelena Tinska...

Nakon tog braka, bio je dugo godina u vezi sa Jovanom Petrović, Čkaljinom unukom. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, a onda su prekinuli svoju vezu. Ona se i preko društvenih mreža oprostila od svog bivšeg dečka.

"Moja ljubav", napisala je ona na društvenim mrežama uz zajednički sliku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading