(VIDEO) Stomatolog koji postavlja nove standarde: Zubar snimio spot sa glumcem!

Autor: T. C.

Zabava

18.04.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je gotovo nemoguće danas biti inovativan i originalan u svetu punom plagijata i osiromašenog kvaliteta, dr Marko Kozomara u to razuverava. Pored stomatologije, dr Kozomora je počeo ozbiljnije da se bavi muzikom, da svira, peva, snima svoj prvi album, a sa svojim bendom No Comment Band nastupa u prestižnim beogradskim lokalima.

RepublikaFoto: instagram.com/Privatna arhiva
Kreativan: Doktor Marko Kozomara

On je ovih dana prikazao i reklamu za svoj brend, koja je, po svim karakteristikama, visoko kvalitetni kratkometražni film u kom dr Kozomara vrši specijalnu isporuku velikom bosu kog igra poznati srpski glumac Boris Milivojević.

U režiji Miloša Popovića Zahara, po motivima iz kultnog filma "Kum", do poslednjeg trenutka se ne može pretpostaviti o čemu je reč.

 Dr Marko Kozomora izabrao Borisa Milivojevića da glumi u njegovom video-ostvarenju

Razvojni put ovog neobičnog doktora počeo je kada je imao samo tri godine, svakodnevno provodeći vreme u ordinaciji oca, takođe, poznatog beogradskog stomatologa. Prvo je naučio nazive instrumenata, zatim gde je čije mesto, a već sa sedam godina je asistirao ocu.

Sa samo 14 godina impresionirao je pacijente svojom posvećenošću i znanjem, te je već tada dobio i priliku da se pokaže i po prvi put ukloni kamenac. Na studije je otišao kao potpuni poznavalac materije, pa mu školovanje nije bilo veliki izazov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading