Ćerka pokojnog Marka Nikolića: Narodno pozorište je odbacilo mog oca!

Autor:

Zabava

19.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri meseca pošto se zauvek rastala od oca, našeg velikog dramskog umetnika Marka Nikolića, mlada glumica Mina Nikolić (25) smogla je snage da ispriča kakav je privatno bio čovek kojeg je cela nacija nepodeljeno volela zbog njegovih briljantnih filmskih i televizijskih ostvarenja.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Marko Nikolić

Mina je ispričala da je Marka gluma činila srećnim sve do pred kraj života, kada se razočarao u svoje matično Narodno pozorište.

 Mina: Muči me pitanje šta ih je nateralo da ga odbace na takav način i zašto nisu obeležili niti pomenuli kada je obeležavao 45 godina rada

- Imao je tretman koji niko ne zaslužuje. I sad mi stoji knedla u grlu kada uđem u tu zgradu, gde sam odrasla i išla na probe. Nažalost, otkako pamtim, nikada nije dobio glavnu ulogu. Davali su mu neke manje, koje je mogao bilo ko drugi da igra. Nikada nisam saznala o čemu je reč, šta se dogodilo, da li se tata njima zamerio. Muče me pitanja šta ih je nateralo da ga odbace na takav način i zašto nisu obeležili niti pomenuli kada je obeležavao 45 godina rada u tom teatru - ogorčena je Mina i otkriva kako su izgledali poslednji dani poznatog glumca.

 

 

- Imam utisak da je tata stigao da me nauči svemu onome što je trebalo: kako da se postavim prema ljudima, šta treba da želim, kakav stav da razvijem prema poslu. U njegova dva poslednja meseca, kad je bolest uzela maha, sve je bilo zgusnuto. Ono što ljudi dobiju od svojih roditelja tokom godina vaspitanja i odrastanja on mi je preneo u tih šezdesetak dana - iskrena je Mina u razgovoru za Gloriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubo

19.03.2019 11:21

Velika sramota.