Dočekajte proleće uz nove naslove Vulkan izdavaštva

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

07.03.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret proleću Vulkan izdavaštvo je pripremilo veliki broj žanrovski različitih naslova. Na vama je samo da odaberete svoj omiljeni i prepustite se čarima pisanih reči!

Foto: Promo foto

Ljubitelje naizgled neobičnih životnih priča koji se bore sa usamljenošću očaraće roman Agata. Po mišljenju urednika izdavačkih kuća širom sveta, u pitanju je pravi književni biser! Glavni junak romana doktor Diran vodi prilično dosadan, usamljenički život, sve dok se jednog dana na vratima njegove klinike ne pojavi mlada nemica Agata. Kroz terapiju s njom, doktor će morati da se suoči sa strahom od intimnosti i zbližavanja, a njegov do tada monotoni život dobiće sasvim novi tok.

Zaljubljenici u popularnu psihologiju ostvariće sve svoje ciljeve uz knjigu Uspeh, što da ne. Završite započete projekte i prebolite stare patnje da biste prigrlili budućnost i bili spremni da odmah iskoristite priliku. Primenite jedinstveni sistem rukovođenja vremenom, okružite se uspešnim i pozitivnim ljudima, promenite ishod bilo kog događaja jedinstvenom promenom sopstvene reakcije!

Ukoliko volite ljubavne romane, priča o Keti Dunai, uspešnoj poslovnoj ženi iz Njujorka je pravi izbor za vas! Doživite nezaboravnu Romansu u Budimpešti, pratite avanture glavne junakinje i otkrijte da li će prevladati emocije ili posvećenost uspešnoj karijeri koju je godinama gradila. Postavlja se pitanje da li se uspeh uopšte računa ako zaboravimo kako to izgleda biti u potpunosti srećan? 

Glavni junak naše sledeće knjige je i više nego uspešan. Ne samo da vlada aromana, ukusima i začinima već utiče na um, zdravlje i srca ljudi koji probaju njegove đakonije. Saznajte kakve kulinarske veštine poseduje Paša od kuhinje u istoimenom intrigantnom raskošnom, istorijskom romanu. Pašin, do tada miran, život će se promeniti u potpunosti kada upozna prelepu haremsku igračicu sa kojom će poželeti da podeli budućnost.

Da li je i vaše srce već neko osvojio? Ili vas prava ljubav čeka iza prvog ćoška baš kao i glavnu junakinju knjige Ljubila sam Tolstoja? Ukoliko ste romantična, nežna duša, a uz to ljubitelj ruske književnosti, sigurno ćete se poistovetiti sa Anom. Otkrijte kako izgleda odlazak na sastanak na neviđeno i šta sve može da se desi na jednom običnom predavanju u ovoj nesvakidašnjoj ljubavnoj priči!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading