ZA DECU IZ SVRATIŠTA: Humanitarna predstava "Dar" biće održana 12. marta

Autor:

Zabava

05.03.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozorišna trupa U.R.A. i Dečiji kulturni centar Beograd pozivaju sve dobronamerne ljude da pogledaju predstavu "DAR" 12. marta sa početkom u 19.00, u Dečijem kulturnom centru Beograd i donesu donacije (garderobu, slatkiše, školski pribor i sredstva za higijenu za decu iz Svratišta). Deo prihoda od karata je takođe namenjen deci iz Svratišta.

Foto: Promo


Predstava "Dar" je nagrađena priznanjem "Miroslav Belović" za najbolju režiju, prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta.

Ovo je priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Predstava se bavi temom različitosti. Biti različit, da li to znači imati dar? Dečak Kosta će naučiti svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a publiku podsetiti na smisao ljudskog postojanja. Nakon predstave očekuje vas gratis interaktivna tribina sa stručnjakom nastavnikom , roditeljem, kao i sa celom glumačkom ekipom predstave.

Karte za predstavu "Dar" mogu se nabaviti u prostorijama"Kafe bara 16" u Cetinjskoj 15-a (centru za podrsku u zaposljavanju mladih iz Svratišta) ili preko stranice pozorišne trupe U.R.A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BG tata

08.03.2019 08:15

Podržavam akciju ali ste u tekstu zaboravili da pomenete da je u pitanju porodica sa autizmom , inače bi ova predstava bila sasvim obična, a "Dar" je "Autizam".