Green Love Festival: Slavlje koje će obeležiti 2019-tu godinu

Autor:

Zabava

13.02.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo dva dana, Green love festival proslavlja 10. rođendan uz najveća domaća imena rejv scene.

RepublikaFoto: Promo foto
Jubilej Green Love festivala...

Hala "Spens" 15. februara rezervisana je za čarobne bitove bogova rejva. Marko Nastić, Peppe, Vladimir Aćić, Dejan Milićević , DJ Billy 9, Noise Destruction i Nexie povešće sve ljubitelje dobrog tehna na magično putovanje do ranih jutarnjih časova. Provod je zagarantovan, ali zbog velikog interesovanja, ulaznice potražite što pre!

RepublikaFoto: Promo foto
Velike zvezde stižu u martu...

Mart rezervisan za dame za miksetom!

Zanosna i talentovana, jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, Deborah De Luca, 9. marta iz Italije stiže pravo u Novi Sad. Njena harizma i šarm širiće se "Spens-om", a sve posetioce zasigurno će baciti na kolena. Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji jer stalno eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom. 


Na ovom spekaktakularnom događaju pored nastupa moćne napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće DJ-ice Lee Dobričić kao i mlade nade - Seše.
Foto: Promo foto
Omiljeni izvođači tehno muzike u "Spensu"...

Rejv u aprilu sa španskom kraljicom tehna!

Green love festival u 2019. nadmašiće sva očekivanja i probiti sve granice. Fatima Hajji, španska tehno kraljica afričkog porekla, podići će "Spens" na noge 12. aprila. U karijeri dugoj dvadeset godina, oblikujući različite podžanrove tehno muzike, prenoseći harizmu juga Evrope, stekla je poštovaoce širom sveta zahvaljujuci jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske di-žejeve jačeg tehno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima.

Pored nastupa dark tehno zvezda ovo veče uveličaće i nezaobilazna domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Spremite se za nezaboravne rejv žurke koje se prepričavaju!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading