Andrija zanemeo nakon smrti majke!

Autor: N.M.

Zabava

13.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka glumca Andrije Miloševića Vera Milošević, preminula je 9. februara u 64. godini u Podgorici, a porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju Čepurci.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Glumca zadesila tragedija... Andrija Milošević

Otkad mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu, na kom svakodnevno postavlja fotografije i zanimljive video-klipove, te su se mnogi upitali šta se s njim zbiva, a kako pišu beogradski portali, ne javlja se ni na telefon prijateljima. Za majčinog života je neretko isticao koliko mu znači njena podrška.

Foto: Republika.rs
Preminula majka Andrije Miloševića

Glumac je skrhan bolom, zbog čega se ne oglašava na društvenim mrežama i ne javlja na telefon

- Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dve decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće. Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge - rekao je Milošević svojevremeno.

Andriji je 2013. godine iznenada preminuo i otac Peko, a glumac je nakon njegove smrti nakratko odlučio da se povuče iz javnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading