Dan zaljubljenih sa Tomom Odelom

Autor:

Zabava

07.02.2019

13:17 >> 13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije, sa Tomom Odelom! Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor prvi put će nastupiti u Beogradu 12.februara u Hali sportova "Ranko Žeravica"!

RepublikaFoto: Promo foto
Oduševio publiku Exit festivala 2015, a sada dolazi u Beograd: Tom Odel

Nakon više nego uspešnog nastupa na EXIT festivalu 2015, odgovor mnogobrojnim fanovima na pitanje „kada će održati samostalni koncert u Srbiji?", napokon je pozitivan, gledaćemo ga u Beogradu. 

POEZIJA NIJE KUL

- Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju. Iskreno se radujem što ću se ponovo sresti sa vašom publikom - kazao je Tom.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=BpAzb0RhABc

„Dečko koji obara s nogu" verovatno nije ni sanjao da će ga muzika odvesti na ovakve visine kada je, još sa 13 godina u rodnom Čičesteru počeo da piše pesme, to tada za njega „nije bilo cool". Na sreću milona fanova širom sveta, shvatio je da je pisanje pesama i talenat za muziku koji je pokazao još kao tinejdžer, njegov život i njegov poziv... i da je itekako „cool"! 

Ni ljudima iz posla a ni publici nije mnogo trebalo da shvate kakav talenat imaju pred sobom, pažnju svetske muzičke javnosti skrenuo je na sebe već prvim albumom „Long Way Down" iz 2013. Lili Alen uporedila ga je sa Dejvidom Bouvijem,  Tejlor Svift kaže da je njegov veliki fan i da je uspeo da je obori sa nogu, prestižnu „Ivor Novello" nagradu za najveća autorska dostignuća dobio je već 2014, odmah nakon zaslužene BRIT Critic Choice... Ali najveća nagrada i najveće priznanje za njegov rad bez sumnje stiže od publike - više nego uspešni nastupi na nekim od najvećih svetskih festivala (Glastonbury, T In The Park, Coachella, EXIT...) i rasprodati koncerti širom sveta znak su da je i pesmama sa debi izdanja ali i sa albuma „Wrong Crowd" iz 2016. uspeo da dotakne publiku na pravi način i da je na pravom putu da postane prava i velika svetska zvezda! 

RepublikaFoto: Promo foto
Euforija

HITOVI NA REPERTOARU

Promociju svog trećeg studijskog albuma „Jubilee Road" koji je izdat krajem prošle godine započeo je singlom „If You Wanna Love Somebody" , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišao je i singl "Half As Good As You" koji je Tom snimio sa svojom dugogodišnom prijateljicom i saradnicom Alice Merton.   Zatim je objavljen je još jedan video koji nas upoznaje sa predstojećim albumom za pesmu „You're Gonna Break My Heart Tonight" a nedavno nas je obradovao I videom za pesmu "Go Tell Her Now".  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading