Suzana Perić pomaže novogodišnju humanitarnu akciju!

Autor:

Zabava

15.12.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atelje Suzane Perić završava svoju jubilarnu godinu humanitarnom akcijom koja se održava u okviru tradicionalne zimske gradske manifestacije "Beogradska zima" pod sloganom „Zaokruži Beograd“. U organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF), sastavljena je od oko 200 manifestacija i 500 sati programa tokom dva meseca.

RepublikaFoto: Promo foto
Suzana Perić...

Radionice „Deca deci pomažu“ organizovaće se u Kombank dvorani,  gde će se  na radionicama praviti novogodišnji ukrasi za jelke, kreirati modni šalovi i kape, učiti najmlađe pravljenju mnogih lepih predmeta, kao i kako pronaći svoj stil, a voditelj radionica biće naša poznata kreatorka Suzana Perić.

Program obuhvata niz zabavnih i edukativnih sadržaja za decu i tinejdžere i osmišljen je kao velika prednovogodišnja  zabava za Beograđane i njihove goste kao prilika da budemo što više zajedno dok ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu.

Ceo program se realizuje u saradnji sa udruženjem  „Alchimia “ i možete ga ispratiti 15. decembra od 15-18 časova. 

RepublikaFoto: Promo foto
Edukativne radionice za decu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading