ZVEZDE IZ REGIONA S NESTRPLJENJEM IŠČEKUJU CEREMONIJU MAC!

Autor:

Zabava

06.12.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva regionalna dodela muzičkih priznanja održava se 29. januara 2019. u Štark Areni, a ljubitelji muzike iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici priznanja MAC.

Foto: Promo foto
Brega...

Nakon Gorana Bregovića, Bajage i Tonija Cetinskog, mlade zvezde iz regiona daju svoju podršku ceremoniji MAC (Music Awards Ceremony).

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica u regionu Sara Jovanović ne skriva zadovoljstvo zbog toga što će manifestacija ovakvih razmera biti održana u Beogradu.

Foto: Promo foto
Sara Jo...

-Uvek mi je bilo veliko zadovljstvo da radim sa Skymusic-om jer oni rade najvažnije i najveće događaje, koncerte i manifestacije tako da sam se potpuno oduševila kada sam čula da organizuju ovako nešto. To se nikada nije desilo na našim prostorima, makar ne toliko veliko i toliko profi. Načula sam i kako će izgledati MAC i ne sumnjam da će biti sve tip-top po pitanju produkcije – rekla je Sara.

Pevačica objašnjava zbog čega se Music Awards Ceremony razlikuje od drugih manifestacija ovakvog tipa

-MAC je drugačiji jer donosi nešto potpuno novo i sveže na našim prostorima i sigurno je da će  veoma značiti izvođačima koji će potpuno uživati kao i publika – kaže ona, i dodaje da bi i sama veoma želela da bude među nominovanim izvođačima :

- Nadam se da ću biti nominovana u nekoj od kategorija na MAC-u, a ne bih se  žalila da budem nominovana u više njih. Spremna sam za MAC, a vi?

https://www.youtube.com/watch?v=UxkrVABRTgU

Foto: Promo foto
Lena Kovačević...

Najuticajnije javne ličnosti iz regiona već prate MAC, a među njima su se našli i Đule Van Gogh, Lena Kovačević, glumica Jelena Gavrilović…

Foto: Promo foto
Ida...

Šarmantna Zagrepčanka Ida Prester takođe poziva ljubitelje dobre zabave na MAC:

- Ja pratim Music Awards Ceremony očima, ušima i stomakom, pratite i vi - šaljivo je poručila Ida.

https://www.youtube.com/watch?v=hd6qP_qHBMc

Foto: Promo foto
Pančo...

Oduševljenje idejom stiže i iz Makedonije. Na vest o MAC-u reagovao je hiphoper Pančo DNK, i najavio svoj dolazak na manifestaciju:

- Definitivno se vidimo 29. januara na najmasovnijem skupu u Štark Areni. 

https://www.youtube.com/watch?v=zMsvHmbQshU&feature=youtu.be

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača. Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com  kao i zvaničnih Facebook www.facebook.com/music.awards.ceremony  i Instagram www.instagram.com/music.awards.ceremony  profila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading