Bajaga i Đule Van Gog pozivaju na najveću dodelu muzičkih nagrada!

Autor:

Zabava

04.12.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak velikih regionalnih zvezda koje prate MAC sve je veći! Nakon Gorana Bregovića i Tonija Cetinskog, podrška za MAC stiže i od Bajage! Posle velikog koncerta u Štark Areni, koji se i dalje prepričava, Bajaga je fotografijom iskazao svoju podršku prvoj regionalnoj dodeli muzičkih nagrada.

Bajagino mišljenje deli i Đule Van Gog, koji se takođe slikao kako bi iskazao oduševljenje MAC-om.

Foto: MAC
Zvonimir Đukić Đule

Podrška manifestaciji nakojoj će učestvovati više od 60 poznatih ličnosti iz regiona stiže ne samo od muzičara, već i iz drugih branši. Glumica Jelena Gavrilović takođe prati MAC!

Foto: MAC
Jelena Gavrilović

Music Awards Ceremony održava se 29. januara 2019. godine, a više od 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom pred održavanje manifestacije.

Foto: MAC
Momčilo Bajagić Bajaga i menadžer Gane Pecikoza

MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće Skymusic koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja, a prenosiće ga direktno televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading