Bjela uzeo sedam nagrada za "Senke"!

Autor:

Zabava

11.10.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizijska serija “Senke nad Balkanom” dobila je Zlatnu antenu za najbolju srpsku seriju prethodne TV sezone.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

Na sinoć završenom 8. Festivalu domaćih igranih serija – FEDIS, koji se održavao u Domu omladine, ostvarenje Dragana Bjelogrlića bilo je potpuno dominantno i osvojilo je sedam nagrada Zlatna antena od 12 kategorija, koliko ima na ovom prestižnom festivalu TV serija.  

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom


Senke nad Balkanom dobile su Zlatnu antenu za najbolju i najgledaniju seriju, najbolju režiju, kostim, fotografiju i muziku, a glumca Milica Gojković dobila je nagradu za najbolju žensku epizodnu ulogu. Glumac Marko Janketić dobio je nagradu “Ljubiša Samardžić” za najbolju glavnu mušku rolu iz TV serije “Ubice mog oca 2”, Anita Mančić za najbolju glavnu žensku ulogu iz TV serije “Psi laju vetar nosi” iz koje je i nagrađeni montažer Stevan Marić. Milan Marić dobitnik je Zlatne antene za najbolju mušku epizodnu ulogu mladog Vukana iz TV serije “Nemanjići”, a Nataša Drakulić nagrađena je za scenario “Ubica mog oca 2”.

U kategoriji najpopularnijih Jana Milić i Zoran Pajić proglašeni su za najpopularniji glumački par, a “Konak kod Hilmije” je najpopularnija serija iz regiona. 

Legendarnoj glumici Miri Banjac, dodeljena je nagrada Zlatna antena za svekupan doprinos domaćoj TV produkciji.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading