POGLEDAJTE PRVI TREJLER Ovo će biti necenzurisana priča o Eltonu Džonu

Autor:

Zabava

03.10.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je prvi trejler za film "Rocketman", koji govori o turbulentnom životu i fascinantnoj karijeri Eltona Džona. U ulozi čuvenog britanskog muzičara je Taron Egerton, a ova epska muzička fantazija o necenzurisanoj životnoj priči muzičke zvezde u bioskope bi trebalo da stigne narednog maja.

RepublikaFoto: youtube.com
Film prati put Eltona Džona od Kraljevske muzičke akademije do pop zvezde

Kako piše Rolling Stone, glumac Taron Edžerton je sam otpevao sve numere u filmu, a u trejleru se može čuti njegova izvedba naslovne numere “Rocketman”.

Film prati početak karijere Eltona Džona i njegov put od Kraljevske muzičke akademije do pop zvezde.

No, “Rocketman” po svemu sudeći neće biti samo užitak za uši, već i spektakl za oči, i već je po prvom trejleru jasno da je reč o vizuelno raskošnom delu, čemu umnogome doprinose Eltonovi živopisni kostimi.

“Rocketmena” je režirao Dekster Flečer koji je nedavno, nakon što je reditelj Brajan Singer dobio otkaz, dovršio snimanje “Boemske rapsodije”, biografije još jedne ekstravagantne rok zvezde - Fredija Merkjurija iz grupe “Queen”.

U filmu igraju i Džejmi Bel, Ričard Mejden i Brajs Dalas Hauard, a premijera je zakazana za maj 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading