Premijera filma "Kralj Petar Prvi" odložena za 5. decembar

Autor:

Zabava

13.09.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijera filma "Kralj Petar Prvi", ranije najavljena za 11. novembar, pomerena je i održaće se 5. decembra. Zbog obimnosti, kao i velikih zahteva produkcije tokom završnih scena i celokupnog postprodukcionog procesa, pomeranje premijere filma je bilo neizbežno.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ekipa filma "Kralj Petar Prvi"

Ekipi filma "Kralj Petar Prvi" je preostalo nekoliko snimajućih dana na ostrvu Krf, u Grčkoj, ali je zahtevna podukcija upravo tih scena usporila ranije dogovoren ritam snimanja.

- Scene koje bi trebalo da snimimo na Krfu su najznačajnije za naš film, i prikazivaće ponovno rađanje države Srbije posle ogromnih gubitaka. One su najvažnije, ali su istovremeno produkcijski najzahtevnije i najskuplje u filmu, i potrebna su nam dodatna sredstva. Pošto smo i do sada poštovali svaki zahtev reditelja Petra Ristovskog, ni ovoga puta neće biti drugačije, jer želimo da napravimo film u potpunosti dostojan velike tragedije srpskog naroda. Imamo veliku odgovornost prema filmu koji je jedan od najvećih istorijskih spektakla sniman na našim prostorima, i ne želimo da nešto nedostaje – objasnio je Lazar Ristovski, glavni producent i glumac u filmu "Kralj Petar Prvi". 

Karte se mogu zameniti ili vratiti na istom mestu na kome su kupljene.

Film "Kralj Petar Prvi" nastao je po motivima romana Milovana Vitezovića "Čarape kralja Petra", dugo se pripremao, i sa veoma pažljivo odabranom mladom glumačkom ekipom, sniman u teškim uslovima više od tri meseca. Glavne uloge, pored Lazara Ristovskog u ulozi kralja Petra, tumače Radovan Vujović, Milan Kolak, Aleksandar Vučković, dečak Ivan Vujić, Danica Ristovski i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading