Nakon velike tragedije, Žika Todorović prvi put smogao snage i stao pred kamere!

Autor: Republika

Zabava

01.08.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Todorović je u decembru prošle godine doživeo veliku tragediju, kada mu je preminuo trogodišnji sin, nakon čega se glumac povukao.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Žika Todorović sa suprugom nakon tragedije

Žika Todorović u novoj seriji "Žigosani u reketu" igra muzičkog producenta, a tu njegovu ulogu mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Ipak, on sa snimanjem svojih scena počinje tokom avgustu, a s obzirom na to da sa Bjelogrlićem, koji stoji iza serije, sarađuje dugi niz godina, pitali smo ga da li se i ovaj put raduje novom projektu.

- Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom na seriji "Žigosani u reketu", a takođe se radujem i drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", koja počinje da se snima u septembru, a čiji sam deo ekipe - rekao je Žika.

- Još nisam pročitao scenario jer tek treba da zaigram u avgustu, tako da počinjem da se pripremam ovih dana za set - dodao je za "Scenu" Žika Todorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading