U Gračanici se otvara bioskop, Biković u prvoj projekciji!

Autor:

Zabava

01.05.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekcijom filma "Izvan granica realnosti" u režiji Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, sa Milošem Bikovićem i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama, 4. maja biće otvoren bioskop u Domu kulture "Gračanica".

Foto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Jugoslovenska kinoteka je početkom godine ustupila na korišćene Domu kulture u Gračanici novi mobilni DCP projektor u vrednosti od 4,2 miliona dinara, za čiju je nabavku sredstva obezbedilo Ministarstvo kulture i informisanja.

Pored DSP projektora ustupljena je i prateća oprema koju čine hard disk set, objektiv za projektor i digitalno analogni konvertor.

Time je omogućeno prikazivanja filmova kako u Gračanici, tako i u 15 naseljenih mesta gde živi srpski narod na Kosovu.

Radnja filma "Ivan granica realnosti", čija je srpska premijera zakazana za sutra u Kombank dvorani u Beogradu, smeštena je u savremenu Moskvu.

Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.

Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, čime dovodi i sebe i svoj tim u opasnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading