GLUMICA TEK SAD OTKRILA: Kolega me je OŠAMARIO TOLIKO DA SAM POVREDILA KIČMU!

Autor:

Zabava

09.04.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je glumačka profesija nekada bila zahtevnija nego sada, s obzirom na to da su domaće glumice pre nekoliko decenija češće bile prinuđene da se obnaže, a prolazile su i kroz strašne situacije.

Foto: youtube.com/balkanskomulicom
Šamar koji je ostavio posledice... Olivera Katarina

O jednoj od tih traumatičnih iskustava progovorila je vremešna glumica Oliver Katarina (78) koja je otkrila šta joj je tokom snimanja kultnog i na Kanskom festivalu nagrađenog filma "Skupljači perja" uradio pokojni kolega Bekim Fehmiu:

RepublikaFoto: youtube.com/ljupcostojkovski
Imao tešku ruku... Bekim Fehmiu

-  Ošamario me je tako da sam poletela preko nekog sanduka, povredila sam kičmu - izjavila je u emisiji "Jutro" glumica i pevačica koja se nedavno vratila sa Tare gde su, kako navodi, pokušali da je otruju:

- Sedam dana sam bila na Tari i otrovali su me. U ustima sam imala rane. Nastupila je strašna infekcija da nisam mogla da pevam. Odveli su me kod lekara gde su mi dali razne lekove da ispiram usta. Ma svašta je tu bilo - izjavila je Olivera koja je ipak pevala, ali tvrdi da joj nije bilo lako.

RepublikaFoto: youtube.com/balkanskomulicom
Otrovali je... Olivera Katarina

- Žao mi je što sam morala da prolazim kroz sve to. Neko jednostavno nije želeo da pevam - dodala je pevačica.

Olivera Katarina istakla je da nikada nije volela da snima scene u kojima je naga:

- To me je nerviralo, bilo je bezobrazno. Nikada im to nisam dopuštala. Danas glumice na to gledaju drugačije, da je to sastavni deo glume,. Ali telo pripada intimi i intimnom prijatelju sa kojim se deli - bila je konkretna glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading