Počelo snimanje filma "Ajvar"!

Autor: J. V.

Zabava

20.10.2017

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je počelo snimanje filma "Ajvar" u režiji Ane Marije Rosi, koja je i scenarista zajedno sa Majom Todorović. "Ajvar" je drama o ljubavi i preživljavanju njenog gubljenja.

 

Klasići radni dan 1.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on Oct 19, 2017 at 2:49am PDT

Radnja filma glasi:

Vida  (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Skandinaviji. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. U Beogradu Vida ima majku Nadu (Vesna Čipčić) koja od smrti Vidinog oca živi virtuelni život, noseći godinu dana njegovu  urnu sa sobom gde god da ide.

Bane u Beogradu ima mladu ljubavnicu, za koju je Vida saznala i o tome ćuti. U Srbiju dolaze za praznike, kada se odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima, ali ovog Uskrsa očekuje ih neki drugi život, na koji nisu navikli. Neizgovoreno, a konstantno prisutno pitanje nemanja dece, prevara, otuđenost u porodici, sve oko njih vrišti na rastanak i na kraj. Samo ga treba preživeti.

"Ajvar" je film o ljubavi i preživljavanju njenog gubljenja, a premijera je zakazana za jesen sledeće godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading