Otvoren FEST u čast Bekima Fehmijua! Slavnoj Miri Banjac pripala nagrada "Beogradski pobednik"!

Autor:

Zabava

28.02.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloganom "Skupljači emocija" FEST odaje počast legendarnom glumcu Bekimu Fehmijuu, a njegov sin Uliks, predajući prizanje Miri Banjac govorio je o važnosti festivala za sve koji su odrastali sedamdesetih i bili zaljubljeni u film, a za koje je "FEST bio prozor u svet".

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pantelić

Međunarodni filmski festival Fest, 48. po redu, koji se ove godine održava pod sloganom "Skupljači emocija", zvanično je otvoren u Sava centru i to premijerom filma "Otac", Srdana Golubovića, dok je veliki broj poznatih prošetao crvenim tepihom.

Čuvenoj glumici Miri Banjac na Festu je pripala nagrada "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a organizatori su odali počast Bekimu Fehmiuu, zaštitnom licu festivala, kao i Nedi Arnerić koja nas je nedavno napustila.

Crvenim tepihom prošetali su Mira Banjac, Goran Bogdan u društvu devojke Jovane Stojiljković, Mirjana Joković, Nataša Ninković, Jelena Gavrilović i drugi.

Do 8. marta posetioci Festa moći će da pogledaju 96 premijernih ostvarenja, a fotografije od večeras pogledajte u galeriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading