MARIJA KARAN POŠIZELA NA SNIMANJU ZBOG CELULITA!

Autor: kurir.rs

Zabava

30.09.2017

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Karan živi u Los Anđelesu, ali je poslednjih meseci u Beogradu zbog uloge u seriji "Pet". Na samom početku snimanja, naša lepotica napravila je opšti haos.

Foto: instagram.com/marakaran
Marija Karan

Ona je za potrebe kriminalističke serije snimila scenu u kojoj je potpuno naga, i to otpozadi, ali je došlo do sukoba između nje i reditelja jer su krupno snimili deo tela koji ona nije želela da istakne.

- Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos - prepričava izvor koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: instagram.com/marakaran
Marija Karan

Izvor dodaje i sledeće:


- Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriji. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka, da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace.

Marija Karan u seriji "Pet" koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspešne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva, pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading